Cerere Unban - Shehherezum.

Moderators: MotAnuL, duduanl, LiCuRiCi*))

User avatar
Shehherezum
Posts: 7
Joined: Wed Aug 09, 2017 6:16 pm

Re: Cerere Unban - Shehherezum.

Postby Shehherezum » Fri Aug 11, 2017 7:37 am

CE SCRIPT FRATE ? NU AM SCRIP .. Nu am 13 ani , si am jucat cinstit de cand e jocul asta...

Eram mai multi , nu 10 :) ..

De asta ? Ca joc bine ?! Sa vedem ce spun fondatorii , daca ei nu ma vor lasa ,eu imi vad de treaba mea. Si de cate ori am jucat nu am golit srv-ul , si joc pe toate respawn , am 3-4 conturi prietenenu doar unul , daca mi le ceri intru pe toate` si joc , uitate la orele mele pe toate conturile , am mai multe ore de cs cat ai tu.....numai zic. Nu o lua ca pe o jignire , dar am avut ban pe multe de respawn....dar am avut norocul si m`am intalnit cu oameni ca tine care nu ma credeau, si jucam la pc`ul lor :) . Pot aduce 100 de persoane sa garanteze pentru mine. Pana in 2013 am jucat destule competitii, warnight`uri , pana m`am apucat de cs go. de 2 ani jumate numai joc 1.6 , e clar ca am putine ore.

In fine nu are rost, daca asa crezi tu ca golesti un srv te inseli amarnic...
Astept parerea fondatorilor...nu e nici o suparare daca nu ma lasati , dar sa imi spune`ti macar adevarul..
Nu am nici un dll, nici un cfg prietene... se poate scana cu wargods, cu last activity , cu orice ..am mai zis`o si repet ca va las sa ma controlati oricand. joc default ...

Singurele comenzi pe care le am ..

rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
cl_noosmoth 1
ex_interp 0.1 / 0.01
gl_vsync 0
800/600 rezolutie

bind`uri pt mwheelup si mwheeldown ..

Si atat... Multumesc.

User avatar
FEDAYN
Posts: 494
Joined: Fri Aug 12, 2016 5:53 am
Location: Bucuresti

Re: Cerere Unban - Shehherezum.

Postby FEDAYN » Fri Aug 11, 2017 9:09 am

Nu eram 10, eram 11. Dacă ar mai fi fost boost, să fie 25-30 de jucători pe server, nu îţi dădeam ban. Şi nici nu exista riscul "să goleşti serverul", chiar dacă ieşeau 2-3-4 jucători din cauza ta, boostul aducea alţii. În condiţiile în care boost nu mai este, dacă tu alungai 3-4 jucători, din 11 câţi mai rămâneau ?!
Normal că joci şi pe alte servere, dar alea sunt pline, cum a fost şi al nostru până acu 3 zile. Într-un fel se joacă pe un server cu 30 de jucători, unde se trage din toate părţile şi în toate direcţiile, îţi iei head şi nu şti de unde a venit glonţul, altfel se joacă pe un server cu 10 cârnaţi rătăciţi pe toată mapa.
În mod normal, eu când sunt obosit şi joc prost, ies din joc şi mă ocup de altceva. În ziua în care ai luat ban nu îmi permiteam să ies, erau jucători puţini, eu singurul admin, dacă intra un codat îi gonea pe toţi. Şi alţii nici că mai apăreau. Aşa că am rămas ca să mă enervez cu tine.
Dar nu e nicio problemă, am cerut să ţi se scoată ban-ul, diseară vei putea intra pe server. Probabil tot 10 jucători vor fi, să vedem câţi rămân după ce intri tu.
Image

User avatar
Shehherezum
Posts: 7
Joined: Wed Aug 09, 2017 6:16 pm

Re: Cerere Unban - Shehherezum.

Postby Shehherezum » Fri Aug 11, 2017 12:17 pm

John^ wrote:Diseara da si de mine :lol: ii iau eu pofta Vladutz :mrgreen:Debea astept sa te cunosc :) . Scoate`mi ban`ul , si dupa te poti juca cu mine.

User avatar
MotAnuL
Site Admin
Posts: 1281
Joined: Mon Apr 18, 2016 6:38 pm
Location: Bucuresti

Re: Cerere Unban - Shehherezum.

Postby MotAnuL » Fri Aug 11, 2017 5:22 pm

:acc:
John te rog pe tine sa scoti banul pana ajung eu sa intru. Ms. :tc:
Respecta-ma si vei fi respectat!
Image

User avatar
MotAnuL
Site Admin
Posts: 1281
Joined: Mon Apr 18, 2016 6:38 pm
Location: Bucuresti

Re: Cerere Unban - Shehherezum.

Postby MotAnuL » Sat Aug 12, 2017 9:19 am

Conform discutiilor pe seama acestui player, decizia este: Banul Ramane
Deci va rog sa banati ip-ul.
Respecta-ma si vei fi respectat!
Image

User avatar
Shehherezum
Posts: 7
Joined: Wed Aug 09, 2017 6:16 pm

Re: Cerere Unban - Shehherezum.

Postby Shehherezum » Sat Aug 12, 2017 12:09 pm

Multumesc pt ban , nu e nici o problema ,dar.... M`ati JIGNIT de la inceput, fara macar sa ma cunoasteti` ..asta da dovada de lipsa de bun simt si maturitatea poluata..

Mi` se face scarba de 2-3 playeri de aici , fadyan sau cum plm iti zice, si marele john,care nu are habar de cs...
Degeaba spui tu ca esti om batran, dar esti un praf sincer.....

Asa procedati voi cu jucatorii buni ?! 2-3 de aici au fb-ul meu, si pot confirma varsta, plus iti las nr de telefon johne "batrane" :) , poate vei intelege ceva din jocul asta , 0756366212.

Joc de cand a aparut Half`life`ul , si apoi cs 1.0 beta... , 1.1 , 1.3 ,1.5 ,1.6 si cs go`ul , unde am avut norocul si am ajuns la gradul lem si supreme, dupa 1300 de ore....si nu am fost banat , de astfel pe nici un srv de mix/war , din toate comunitatile.

Ideea e ca am fost mereu curat ,si o pot dovedi oriunde.. M`am intalnit cu oameni din Bucuresti , Arges, Timisoara, Iasi de unde sunt , cu ft multi...Si am jucat de pe pc`ul lor si le`am dovedit ... Asta mi`a adus multi prieteni ,in diferite pozitii , ceea ce unii din voi nu stiu cu ce se mananca.. Imi e jena de voi, puteti inchide topicul ...

User avatar
FEDAYN
Posts: 494
Joined: Fri Aug 12, 2016 5:53 am
Location: Bucuresti

Re: Cerere Unban - Shehherezum.

Postby FEDAYN » Sat Aug 12, 2017 2:58 pm

Prietene, o socoteală simplă spune aşa: ai 28 de ani. Când a apărut HalfLife-ul, în 1997, aveai 8 ani. Greu de crezut că la 8-9-10 ani tu jucai HL şi CS. M-aş mira ca în 1997-98 tu să fi avut măcar un PC. De acces la net nu mai vorbesc. Poate în sălile de jocuri, dar la 9 ani nu aveai ce să cauţi acolo, nici nu ştiai de existenţa lor.
2. Nici noi, pe aici, nu suntem picaţi din Lună pe planeta Pământ. Ne-au trecut prin mână zeci de jocuri de-a lungul anilo. Cât despre CS, eu chiar pot să zic că îl joc de când a apărut HL-ul şi apoi CS 1.5 ca joc independent de HL. Deci nici noi nu suntem nişte terchea-berchea rătăciţi pe Net. Am jucat şi noi în multe comunităţi de-a lungul anilor şi încă jucăm, avem prieteni şi suntem recunoscuţi în multe comunităţi. RedDevil, BlackDevil, Laleagane, Rangfort, CS16, Îngerii, RomâniaCS sunt doar câteva. Altele nu mai sunt, au dispărut.
3. Cam pe toate serverele astea când jucăm, atât eu, cât şi John, de regulă suntem primii sau măcar în primii 3. Deci nici noi nu jucăm de 1 lună şi nici slabi nu suntem la jocul ăsta. Culmea este că pe tine nu te-am întâlnit pe niciunul dintre aceste servere. Nu ne-am confruntat până acum, nu sub numele cu care joci la noi, nu te cunoaştem, deşi tu afirmi că joci demult şi te cunoaşte lumea. Eu nu te cunosc, deşi ar cam trebui. Dacă eşti atât de "plimbat" şi "recunoscut" de comunităţi, trebuia să aud de tine şi să ne fi întâlnit cel puţin o dată.
4. Ţi-am arătat statistica de la GT - ai jucat 11 ore în 8 luni de zile. Bun, accept că ai mai multe conturi de steam şi cu ăsta de aici joci mai rar. De ce ?! Un jucător cunoscut şi recunoscut în comunitatea CS NU ÎŞI SCHIMBĂ NICIODATĂ NUMELE. Indiferent câte conturi Steam are, joacă cu acelaşi nume pe orice server. Fiecare are un NUME DE SCENĂ cu care evoluează mereu. Al tău care e ?
5. Adminul ! De regulă, jucătorii vechi de CS, cu atât mai mult dacă sunt buni şi recunoscuţi de comunitate, sunt admini, owneri, fondatori de servere. Tu pe unde eşti admin ?! Dacă eşti atât de vestit, pe unde ţi-e "casa" ?!
6. Atât eu, cât şi John (mă refer la noi doi pt că doar cu noi ai avut altercaţii) suntem admini cu ştate vechi în CS. Eu fac treaba asta de vreo 6-7 ani. Ne-au trecut prin ochi zeci de mii de jucători, unii chiar buni, alţii cu coduri banale, alţii cu coduri ciudate şi greu de dovedit. Sunt convins că niciunul dintre noi, după ani de zile de adminat, nu mai poate fi păcălit cu lozinci de genul "nu am .dll, sunt eu ăl mai tare jucător". Nu merge, crede-mă.
7. Întrebare: dacă te lauzi atât că eşti mare jucător, cunoscut de mulţi, că joci în numai tu ştii ce comunităţi, de ce nu mergi acolo ?
Afirmaţia ta: "am ajuns la gradul lem si supreme, dupa 1300 de ore....si nu am fost banat , de astfel pe nici un srv de mix/war , din toate comunitatile." Eu văd că ai jucat 11 ore în 8 luni de zile anul ăsta. Nu ştiu cu ce alt nume joci, dar cu numele tău de aici mi-ar fi jenă să fac o asemenea afirmaţia.
De ce insişti să joci aici ? În momentul ăsta în care tu ai descoperit serverul nostru, el nu e cel mai atractiv. Lipsa boostului îl face mai mult gol decât plin. În momentul ăsta există cel puţin 5 servere de Respawn cu boost şi 32 jucători aproape nonstop, care sunt mult mai atractive decât al nostru. De ce vrei tu aici ?!
Vrei un server cu adevărat tare: respawn.laleagane.ro Mergi şi joacă acolo, iar eu îţi voi urmări activitatea pe GT. Să văd dacă joci acolo şi cât timp pe zi. Peste o săptămână o să vorbesc cu deţinătorii serverului, să-i întreb şi pe ei ce părere au despre tine. Ce zici, te bagi ?!

LATER EDIT

Mai nou, de când eşti banat la noi, ai început să joci la CS16.ro Cu acelaşi nume. Brusc, au început să-ţi placă CS-ul şi serverele de respawn. După 7 luni de inactivitate, începi să le descoperi.
http://www.gametracker.com/player/Shehh ... .80:27015/
Image

User avatar
Shehherezum
Posts: 7
Joined: Wed Aug 09, 2017 6:16 pm

Re: Cerere Unban - Shehherezum.

Postby Shehherezum » Sat Aug 12, 2017 8:23 pm

Am 4-5 Steam`uri istetule , daca am jucat 2 ani jumate aproape cs go`, Si numai ma un pc bun, asa ca m`am dat iar pe 1.6 :) .
....

MA bag pe srv ala, pe oricare vrei tu`.

"Casa mea" mi`a fost pe Iasi.indungi.ro , ani de zile in top 50, full.indungi.ro , cs.indungi.ro ,si multe altele inchise.

La 8-11 ani am mers zi de zi aproape in sala cate 1 ora, 2 , aveam sala in Iasi, Pacurari , la 2 blocuri de mine, se numea "Diavolo" .

Stai linistit , am jucat mult timp cu numele de jDeer , Pan!ca , si Shehherezum.

Nu am stat constant , nu cred ca e neaparat nevoie. Nu am jucat sa adun faima, ci` sa ma relaxez.
Oricum , sunteti slabani`. Aici chiar am terminat, bucurati`va de 3-4 playeri. Ma tot iei cu alte srv`re.. Cand jucam 1.6 tu erai pe Metin ratacit. Stai calm.


P.S : Daca dai de jucatori buni si tu crezi ca au ceva, exista o versiune de Last.activity , incearca`l si ii poti depista. Daca te`ar duce mintea. Nu poti ascunde orice asa cum ziceti` voi. Eu joc default si cum m`ati vazut ca voi , cred ca am jucat cel mult 70% din adevaratul meu potential.

Nu imi e rusine de ce credeti. Eu am jucat, joc si voi juca corect .


Return to “[CSDM] CERERE UNBAN”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron