CERERE UNBAN pjanooo

Moderators: MotAnuL, duduanl, LiCuRiCi*))

User avatar
pjanooo
Posts: 5
Joined: Wed May 03, 2017 5:00 pm

Re: CERERE UNBAN pjanooo

Postby pjanooo » Sat Sep 02, 2017 5:39 pm

Alt + F4 wrote:Pjanooo, nu ma intreba pe mine ce as face! Eu sunt in concediu, nu am cum sa vad demo-ul, ceea ce inseamna ca nu pot sa ma dau cu parerea. Eu ti-am spus strict opinia mea in privinta abordarii tale, cum ca ai nu stiu cata experienta, ca adminii sunt copii, ca shaworma, etc... Nu stiu daca ai avut sau nu cod, nu te-am prins niciodata pe server sa te vad cum joci, dar in acelasi timp iti pot spune ca Hodor nu e un fraierica geamantan - pana acum nu a facut nicio greseala. Sper sa se ajunga pana la urma la un numitor comun!


Daca nu poti raspunde la o simpla intrebare... te intrebam in sensul in care voiam sa vad de la tine, ce abordare ai fi avut?

Sa ma scuze Hodor, dar eu il consider un fraierica. De ce? Pentru ca, din comentariile adminilor, se vede ca e nesigur pe el, si face exact cum ii dicteaza Motanul. Consider ca, atunci cand ai admin, ai si o responsabilitate. Anume, sa iei deciziile folosind propriul creier, si nu lasandu-te influentat de altii.

Si da, experienta conteaza foarte mult in jocul asta. Daca tot zici ca joci inca de pe vremea 1.1, atunci nu se poate sa nu stii sa faci un peak, sa nu stii sa verifici pozitii comune unde poti fi asteptat, sa nu stii sa folosesti radar-ul, sau economia jocului. Din pacate cei mai multi playeri de pe publice, nu stiu sa le folosesca, si cand dau peste unul care stie, sar repede ca are cod.

Ei acuza faptul ca m-am dus direct pe aia 2 din baza t, dar ignora faptul ca, mai fusesem spre acelasi loc, inca de 3-4-5 ori pe parcursul demo-ului, uneori gasind adversari, alte ori nu. Dar abordarea era aceeasi. In fine...

User avatar
MotAnuL
Site Admin
Posts: 1283
Joined: Mon Apr 18, 2016 6:38 pm
Location: Bucuresti

Re: CERERE UNBAN pjanooo

Postby MotAnuL » Sat Sep 02, 2017 6:33 pm

Prienete stiu fosrte bine despre ce vorbesc, pe langa asta daca mai continui sa imi jignesti colegii chiar ca nu mai ai nici o sansa sa fii debanat, intr-o oarecare masura eram pornit sa iti dau unban pana sa vad ca ai continuat sa imi jignesti adminii, cat despre faptul ca hodor este sub indrumarea mea, tin sa te contrazic deoarece eu pe server ma tot uitam de 5 min pe tine si erau faze mult mai clare decat cele doua din demo, dupa care s-a pus si el spec tot pe tine suspectandu-te si era hotarat sa dea drumu la demo, dupa care a venit si jeff (care si-a schimbat parerea, este doar a lui si nu o contrazic), s-a pus si el pe tine si era de aceeasi parere, singurul lucru la care m-a ascultat hodor si a fost greseala mea ca i-am zis sa de stop la demo si a fost probabil foarte scurt pt a demonstra ceva. In concluzie in momentul de fata daca vrei unban, este sa iti ceri scuze pt jigniri , dupa mai vb. Succes!
Respecta-ma si vei fi respectat!
Image

User avatar
pjanooo
Posts: 5
Joined: Wed May 03, 2017 5:00 pm

Re: CERERE UNBAN pjanooo

Postby pjanooo » Sat Sep 02, 2017 7:33 pm

Si care sunt jignirile? Si pe forum esti la fel ca pe server? Orice as spune, e o jignire, orice joc pe server, e cod.

User avatar
MotAnuL
Site Admin
Posts: 1283
Joined: Mon Apr 18, 2016 6:38 pm
Location: Bucuresti

Re: CERERE UNBAN pjanooo

Postby MotAnuL » Sat Sep 02, 2017 7:58 pm

pjanooo wrote:Si care sunt jignirile? Si pe forum esti la fel ca pe server? Orice as spune, e o jignire, orice joc pe server, e cod.

Adminii mei nu sunt "fraierica", si .... da asa sunt eu, ai ceva impotriva?
Respecta-ma si vei fi respectat!
Image

User avatar
Alt + F4
Posts: 457
Joined: Sat Jun 11, 2016 8:43 pm
Location: Carpathian Garden, Land of Chaos

Re: CERERE UNBAN pjanooo

Postby Alt + F4 » Sat Sep 02, 2017 9:34 pm

Sincer imi mananc ficatii de ciuda ca nu pot vedea demo-ul. Dar frate blanos, daca tot esti atat de sigur ca intr-adevar avea cod, de ce mai ti topicul deschis? Da-i contra, topic close si gata. Pana la urma nu este vorba de un player care sa mai fi jucat pe la noi si sa putem zice vreunul din noi ca l-a mai vazut de n ori pe server si ca era curat. Totusi, nu vorbim de Sicu, ca sa nu mai fie nevoie sa ne uitam la demo-uri :)))

Iar in ce priveste abordarea mea pe care as fi avut-o, daca consideram ca ai cod, iti dadeam pika si gata. Dar cum nu eram pe server atunci si acum nu pot vedea demo-ul, ar fi nedrept sa ma pronunt daca esti codat sau nu
Nu fura!!! Guvernul uraste competitia!

User avatar
VooDo0
Posts: 98
Joined: Sat May 14, 2016 2:43 pm

Re: CERERE UNBAN pjanooo

Postby VooDo0 » Sun Sep 03, 2017 5:03 pm

Datii Ma unban si eu daca eram in locul lui mai urat faceam :)) si aia nu a fost jignire ci expresie . Nu trebuie sa se ia un admin dupa altu si sa dea ban . Fiecare isi asuma pentru banul ce il da. In demo joaca la sunet si se uita pe radar deci stie sa joace si este curat .

Motanas daca nu esti sigur asa ai ocazia sa te lamuresti .

User avatar
MotAnuL
Site Admin
Posts: 1283
Joined: Mon Apr 18, 2016 6:38 pm
Location: Bucuresti

Re: CERERE UNBAN pjanooo

Postby MotAnuL » Sun Sep 03, 2017 6:23 pm

Unbanned!
:tc:
Respecta-ma si vei fi respectat!
Image


Return to “[CSDM] CERERE UNBAN”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron