CERERE Unban HARDCORE

Moderators: MotAnuL, duduanl, LiCuRiCi*))

User avatar
hardcore
Posts: 15
Joined: Sun Mar 18, 2018 8:21 pm

CERERE Unban HARDCORE

Postby hardcore » Thu Apr 19, 2018 9:23 pm

[] NICK: HARDCORE
[] MOTIV: pe harta
[] DOVADA CONSOLE PRINT] https://imgur.com/a/F59ZZyO ce motiv este asta? eu nu am fost admin deloc, cel putin nu apaream in amx_who! se poate verif in ftp. ma urcam pe mapa din 2 motive! nu aveam acces la nimic sa dau slay/slap, 2 se urcau si altii. cum sa prim ban permanent doar ca m-am urcat pe mapa cu altii???? este penibil. nu este vina mea ca nu aveti admin de noapte, eu am facut cerere dar motanu a uitat sa-mi activeze adminul in ciuda faptului ca am primit admin. astept unban!

User avatar
iNdio
Posts: 570
Joined: Sat Feb 06, 2016 9:48 pm

Re: CERERE Unban HARDCORE

Postby iNdio » Thu Apr 19, 2018 11:25 pm

O mica paranteza. Am adaugat plugin care nu permite urcarea pe de_dust2x2, careva cu acces ftp sa-l activeze :mrgreen: (MAP_CLIMBING....amxx)
Where Cs had no value, amxx, sometimes, had its price...

User avatar
MotAnuL
Site Admin
Posts: 1283
Joined: Mon Apr 18, 2016 6:38 pm
Location: Bucuresti

Re: CERERE Unban HARDCORE

Postby MotAnuL » Fri Apr 20, 2018 12:53 pm

Il activez eu indio. Ms. Cat despre tupeul de a face cerere de unban... lasa de dorit, tin sa mentionez ca eu am dat banul, deci cunosc foarte bine motivul ( nu doar urcatul pe mapa), drept urbare unban nu ai sa primesti, ba chiar o sa primesti si pe steam.

Sa explic rapid motivul. Mi-a zis adi ca stai doar pe mapa si de fiecare data cand intra un admin, erai baiat cuminte, drept urmare ... am untrat eu cu alt nick, erai pe mapa ( unde conform regulamentului stiai ca nu ai voie), ti-am spun in repetate randuri sa te dai jos, unde raspunsul tau "haios" a fost " english" , cu alte cuvinte eu eram un prost care stia doar rimana iar tu erai desteptul care stia doar engleza.... Ata am avut de spus, nu-mi plac nesimtitii care se dau "smei" .

Banul ramane!!!
Respecta-ma si vei fi respectat!
Image

User avatar
Alt + F4
Posts: 457
Joined: Sat Jun 11, 2016 8:43 pm
Location: Carpathian Garden, Land of Chaos

Re: CERERE Unban HARDCORE

Postby Alt + F4 » Fri Apr 20, 2018 3:19 pm

Ioane, tu i-ai dat pika atunci. Dar apoi a mai intrat baiatul, ca este baiat intreprinzator si stie cum sta treaba cu ip-ul dinamic. Dar m-a gasit pe mine cu mintea odihnita si l-am turnat iar pe mapa si i-am dat pe steam id, ca sa ii arat ca se poate si altfel
:res: :tc:
Nu fura!!! Guvernul uraste competitia!


Return to “[CSDM] CERERE UNBAN”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron