Reclamatie Reactive

Moderators: MotAnuL, duduanl, LiCuRiCi*))

User avatar
Flori.
Posts: 32
Joined: Wed Feb 08, 2017 12:55 pm
Location: Sibiu
Contact:

Reclamatie Reactive

Postby Flori. » Sun Sep 24, 2017 10:06 am

[] NICK: Flori.
[] NICK ADMIN: Reactive
[] ORA|DATA: 12:28 24.09.2017
[] MOTIV: GRADE. Deci stateam si eu linistita si ma jucam , m-am pus spectator , am plecat pana afara la o tigare , dupa ce vin ma trezesc ca am kick , nu e prima oara cand se intampla asta ,am mai patit de cateva ori dar nu stiam sigur cine e , am intrebat de ce mi-a dat kick pentru ca stiam ca el a dat , a zis ca mi-a dat pe motivul ca eu stau maram sa fac ore , eu m-am atacat pentru ca nu mi se pare normal sa zica asa ceva de mine atata timp cat eu am dublul orelor lui , sunt dinaintea lui pe server si daca voiam sa am admin faceam cerere , nu stateam spectator sa fac eu maram ore , da am momente in care stau spectator desi sunt la lucru si pur si simplu ma uit pe jucatori pt ca nu pot sa joc dar stau si ma uit random, am incercat sa fac demouri la codati si etc ,asa ca nu vine mie sa imi spuna un mucea ca eu stau spectator si sa imi dea kick . Pe scurt i-am spus ca si-a luat grade si ca e cu nasu pe sus , mi-a mai dat kick iara si apoi bineinteles ca m-am aprins si mai tare si i-am spus ca e un bitang prost si recunosc si imi asum tot ! Apoi pe motivul asta mi-a dat ban 10 minute . Nu ma intereseaza daca are ceva personal cu mine sau daca pur si simplu urla frustrarea din el ca se crede mare admin , dar nu mi se pare normal atata timp cat am mai stat pe server ca spectator si nu mi-a comentat absolut nimeni.
Eu am facut cerere de slot tocmai pt motivul de a putea sa ma joc oricand vreau eu , sa am nickul rezervat si sa intru sa joc linistita nu sa se trezeasca un asa zis mister sa imi dea kick pe motivul ca eu stau sa fac ore.
[] UPLOAD CONSOLE PRINT: http://www85.zippyshare.com/v/3ffdBY0t/file.html
C17H21NO4.

User avatar
ReacTive
Posts: 341
Joined: Mon Sep 04, 2017 8:15 am

Re: Reclamatie Reactive

Postby ReacTive » Sun Sep 24, 2017 10:39 am

off off , dar jignirile nu le arati ? nu iti e putin rusine dupa ce ma jignesti? , am spus frumos flori la joc' , pentru ca te am vazut ca esti afk de foarte mult timp atata tot, dupaia ai inceput.. cu micile tale aberatii , nu am nimic cu tine dar sa ma jignesti asa ..

User avatar
MotAnuL
Site Admin
Posts: 1283
Joined: Mon Apr 18, 2016 6:38 pm
Location: Bucuresti

Re: Reclamatie Reactive

Postby MotAnuL » Sun Sep 24, 2017 11:02 am

ReacTive wrote:off off , dar jignirile nu le arati ? nu iti e putin rusine dupa ce ma jignesti? , am spus frumos flori la joc' , pentru ca te am vazut ca esti afk de foarte mult timp atata tot, dupaia ai inceput.. cu micile tale aberatii , nu am nimic cu tine dar sa ma jignesti asa ..

Reactiv am spus si scrie in regulament si este pt ultima oara cand iti spun tie si sa vada toti:: KICK NU se da la cei cu ping peste 300, nu ma intereseaza de jignirile pe care ti l-e adresat ulterior deoarece si eu in locul ei as fi facut la fel daca mi-ai fi dat kick de 2 ori fara motiv dupa care si ban, data viitoare ai REMOVE!!!!

MARE ATENTIE!!!! NU SE DA KICK !!!! Se trece pe stea ceasta masura doar in cazul serverul este foarte full si nu are lumea loc sa intre sau doar celor cu ping peste 300!!!!
:tc:
Respecta-ma si vei fi respectat!
Image


Return to “[CSDM] RECLAMATIE ADMIN”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron