Dragii mei, incep acest topic prin a va multumi in mod oficial si a-mi cere scuze fata de foarte multi dintre voi deoarece voi recurge la acest gest in aceasta seara de a inchide acest server!!!
In decursul acestei zile am aflat cu stupoare ca nu sunt in masura sa conduc acest server, ca mi s-a urcat sefia la cap si ca atunci cand serverul a fost la propriu in "cacat" nu am stiu sa-l aduc pe linia de plutire ba chiar mai mult, nu am fost in stare sa acord sanse tuturor adminilor care au plecat sa revina inapoi, culmea. Din pacate au fost foarte multe certuri, discutii intre voi adminii si din cauza unor admini , pe care eu le-am trecut cu vederea si unii pot comfirma asta (asta pt ca mi s-a urcat sefia la cap), doar ca dupa discutia de azi, am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma retrag, odata cu retragerea mea implicit duce si la inchiderea serverului deoarece sunt singurul dintre toti care stie cu ce se mananca asta(probabil mai stie si feda ), asa ca daca este vre-un doritor care vrea sa preia serverul cu tot ce inseamna cheltuieli poate sa o faca iar eu in secunda doi dau toate detaliile legate de plati.
Din pacate azi am realizat ca printre noi sunt si astfel de oameni maturi care la 40 si ceva de ani (multi inainte sa fii sanatos), si este strict parerea mea, este impresia pe care mi-am facut-o datorita comprtamentului verbal , chiar nu ma asteptam la o astfel de reactie tocmai de la el, reactie care pe mine m-a deranjat teribil si a declansat un "razboi" (nu la modul rau este pus cuvantul). Poate multi dintre voi nu cunoasteti anumite detalii cum ar fi:
Aseara eram intr-o disctutie cu alt despre anumiti admini si activitatile lor ca sa stiu sa pot face mariri de grade sau scaderi, intre timp ma abordeaza si john intr-o discutie in care aflu ca el stie parola de la admins only (care de fapt o stie de la cineva din staff, nu stau acum sa fac pe politistul ca nu mai are rost), iar in secunda doi am decis sa schimb parola, nu era chiar momentul pt ca tocmai vroiam sa ies dar am zis ca este totusi ceva important, dat fiind faptul ca in acelasi timp vb si cu Alt era singurul om caruia in momentul ala i-am dat parola cu rugamintea daca o cere careva sa o dea el, el neavand nici o obligatie directa de a da mesaje tuturor (era datoria mea dar in decursul zilei de azi) deoarece nu mai puteam sa stau sa fac acest lucru aseara, iar daca nu eram in discutie cu el urma sa las mesaj pe forum. DAR in decursul zilei de azi dupa toata aceasta "parola" schimbata aseara tarziu in noapte , Domnul feda a inceput intr-un mod foarte placut sa discute pe forum legat de aceasta parola si despre faptul ca daca nu i-am dat lui primul in mod direct si personal parola se vede vazut ca "pielea pulii"(de parca era acolo o comoara iar el nu a aflat-o primul) cu doar el a stiu, ceea ce pe mine m-a deranjat teribil. Restul discutiilor cu siguranta le cunoasteti deoarece s-a vazut in chat. Pe langa asta daca el se considera asa incearca sa-i faca pe toti sa se vada si ei la fel, pai mai oamenilor daca din 10 primeste "x" primul paroa , "y" se considera vazut "pielea puli" ca nu a primit el primul parola, pe bune? In ce lume traim? In lumea SF-urilor si a copiilor de gradinita?
Cu astea fiind spuse si cu parere de rau pt foarte multi din aceasta comunitate micuta dar draguta, am ajuns in momentul in care ma retrag(este pt a doua oara dar din pacate de data asta regret ca nu am facut-o de prima data si m-am bagat sa salvez serverul pana azi cand am constatat ca nu sunt in stare), asa cum am mai specificat , odata cu retragerea mea implica si oprirea serverului (nu are cine sa-l mai administreze , ca nu doar cu bani se tine serverul), mi-a facut placere sa va cunosc , cu unii dintre voi cu siguranta vom mai comunica prin intermediul steam-ului iar cu altii whatapp, VA MULTUMESC TUTUROR pt ajutorul acordat, pt eforturile unora de a tine serverul pe picioare fara de care nu ar fi ramas ANL-ul.
Multa bafta dragilor!!!
P.S. Daca cineva are ceva de zis o poate face, nu m-a deranjat niciodata sa imi spuna cineva despre faptul ca am gresit undeva sau nu , chiar apreciez asta si dupa cum stiti multi dintre voi chiar am avut grija de fiecare sa fie intr-un grad dupa anumite merite. Doar ca unii nu vad la fel ...