Retragere FEDAYN

Moderators: MotAnuL, duduanl, LiCuRiCi*))

User avatar
FEDAYN
Posts: 494
Joined: Fri Aug 12, 2016 5:53 am
Location: Bucuresti

Retragere FEDAYN

Postby FEDAYN » Sat Jun 03, 2017 12:10 pm

[] NICK: FEDAYN
[] ABSENTA-RETRAGERE: Retragere
[] PERIOADA: Până la adânci bătrâneţi
[] SERVER-FORUM: Ambele, amândouă şi both
[] MOTIV: Pt ce să mai stau ?! Doar aşa, ca să mă fac că sunt admin ?! Unde, pe un server gol ?! Pot fi un simplu jucător pe un server plin, îi pot ajuta financiar pe amicii care au servere şi care îşi dau interesul ca ele să meargă bine. Aici interesul a dispărut demult.
Image

User avatar
FEDAYN
Posts: 494
Joined: Fri Aug 12, 2016 5:53 am
Location: Bucuresti

Re: Retragere FEDAYN

Postby FEDAYN » Sat Jun 03, 2017 2:06 pm

єиєяgιzє^ wrote:Sunt admini care lipsesc de o gramada de timp :D , lumea sa mai suparat dar le-a trecut , ma obligi sa sa ma joc zilnic 1.6 daca pe mine nu ma mai atrage cum o facea in trecut ? Vorbesc STRICT pentru MINE si DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, daca un tovars de al tau pleaca in alta tara si nu o sa il mai vezi zilnic ( referire la adminii care acum intra mult mai rar : Eu , Motanu , etc ) nu o sa mai fi prieten cu el si ii stergi numarul de telefon ( te retragi )


S-or supăra alţii, eu nu m-am supărat. Pur şi simplu nu mai văd rostul de a fi admin. Repet: admin UNDE? Pe un server gol ?! Şi nici nu voi mai fi niciunde. Am amici cu servere, mă roagă să mă duc la ei co-owner, NU mai vreau niciunde. Am zic, am sperat, mi-ar fi plăcut ca ANLCS să fie serverul de unde să mă retrag când nu voi mai juca CS. Peste 1,2, 10, 50 de ani. Nu a fost să fie... O să joc CS ca simplu jucător pe unde oi apuca, când voi avea timp, până când voi renunţa definitiv.
Nu mă interesează ce fac ceilalţi admini care lipsesc de o grămadă de timp. EU nu pot fi admin doar cu numele, fără să intru pe server. La fel cum nu văd sensul de a fi admin pe un server gol. Ha, sunt admin, bă! Cine mai e ca mine?! Stau singur pe server, îmi dau kill singur ce plm...
Nu văd ce legătură are retragerea mea cu prietenia dintre noi... Nu putem fi amici decât dacă adminăm împreună ?! Nu am şters niciun nr de telefon şi niciun prieten FB şi nici nu o voi face.

Aaaaa... da, m-am supărat pe situaţia apărută. De 2 luni mă rog să facem ceva cu serverul. M-a deranjat că s-a lăsat impresia că sunt singurul care îşi dă interesul. Din păcate, nu am cunoştinţele necesare ca să verific eu ce nu merge bine.
Image

User avatar
MotAnuL
Site Admin
Posts: 1224
Joined: Mon Apr 18, 2016 6:38 pm
Location: Bucuresti

Re: Retragere FEDAYN

Postby MotAnuL » Sat Jun 03, 2017 6:37 pm

Stiu ... din pacate este trist ce se intampla, dar este cat se poate de adevarat si real. Serverul de vreo 2 3 luni merge spre rau si asta din cauza noastra a adminilor dar si a lui dudu ca are si el ca orice om normal nevoi personale care sunt mai importante decat un server. Noi adminii fiecare la randul nostru am renuntat la server din diverse motive personale sau mai putin personale. Eu personal am renuntat cel putin pt o perioada la 1.6 pt cs go. Iti doresc multa bafta si mai vb ca pana la urma urmei nu jocul ne face sa comunicam.
Respecta-ma si vei fi respectat!
Image


Return to “[CSDM] ABSENTE/RETRAGERI”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron