Retragere OLd

Moderators: MotAnuL, duduanl, LiCuRiCi*))

User avatar
OldShatterhand
Posts: 464
Joined: Thu Jun 09, 2016 10:39 pm

Retragere OLd

Postby OldShatterhand » Tue Aug 01, 2017 10:06 pm

[] NICK: OldShatterhand
[] ABSENTA-RETRAGERE: retragere
[] PERIOADA: definitiv
[] SERVER-FORUM: respawn.anlcs.ro
[] MOTIV: diverse

MikaellaAndrA
Posts: 315
Joined: Thu Mar 10, 2016 2:14 pm

Re: Retragere OLd

Postby MikaellaAndrA » Tue Aug 01, 2017 10:09 pm

John^ wrote:Iar asta e bataia de joc suprema pe care ai putut sa o faci. Nice , imi place ca tii mult la acest server :lol: , ai renuntat greu la el :lol:


Pfff...Iar incepeti...

User avatar
OldShatterhand
Posts: 464
Joined: Thu Jun 09, 2016 10:39 pm

Re: Retragere OLd

Postby OldShatterhand » Tue Aug 01, 2017 10:13 pm

bataie de joc ? tu te auzi ce vb ? daca cel care tine serverul asta a spus ca pot face un lucru nu inteleg ce te deranjeaza pe tine . daca mi as fi batut joc nu as fi stat atatea ore pe zi pe srv .. in fine faptul e consumat . succes tuturor !

MikaellaAndrA
Posts: 315
Joined: Thu Mar 10, 2016 2:14 pm

Re: Retragere OLd

Postby MikaellaAndrA » Tue Aug 01, 2017 10:23 pm

Nu o mai duce si tu in extreme acum...Pe bune, ajunge cu exagerarile astea...Totul era ok pana acum 3 ore si acum ati luat.o razna iar...Nu inteleg de ce e o asa mare problema? Da, ok si vina lui, dar di.a asumat si.si asuma in pana mea, respunde pt faptele lui si este pregatit sa raspunda si pt eventualele cereri unban, daca vor exista.. dar totusi nu cred ca asta e marea greseala pt care tu poti sa spui astfel de lucruri.Nu.l cunostii, nu stii cum este ca om, nu stii cat timp petrece pe sv si cat interes si.a dat asa ca te rog frumos.Fara afirmatii aiurea.Repet reluam discutii vechi si nu e cazul.Speram sa ne intelegem si sa lasam orgoliul la o parte...Nu inteleg de ce sunteti atat de afectati ca a vb cu Dudu...Si eu am vb multe cu el..si mie nu mi.ati sarit in cap..Ce interese ar putea sa aiva in pana mea pe acest sv? Care ar fi interesul? Doar sa dea ban pe steam...Serios? Daca Motanul nu a dat nume si nu a facut ditai circul tu de ce insiati pe tema asta, legat doar si fix de steam id? De ce nu discutam si de celelalte treburi, de ce nu si de Fedayn,Ron si asa mai departe
De data asta dau eu nume pt ca vad ca insisti :) In fine..Am incheiat.

Iar tu Old termina cu tampeniile si fi serios!
:con:
Last edited by MikaellaAndrA on Tue Aug 01, 2017 10:31 pm, edited 1 time in total.

MikaellaAndrA
Posts: 315
Joined: Thu Mar 10, 2016 2:14 pm

Re: Retragere OLd

Postby MikaellaAndrA » Tue Aug 01, 2017 10:34 pm

John^ wrote:Fac asemenea afirmatii pentru ca trebuia sa fim toti EGALI in pana mea , e greu de inteles ? nu sa mergem fiecare sa vorbim pe la spate . Myky tu intelegi ce zic eu destul de bine dar ar fi culmea sa imi dai dreptate , e normal sa ti cu el , chiar vrei sa il aducem pe iNdio sa ii explice el lui old cum e treaba cu ban-ul pe steam id ? Daca nici iNdio nu se mai pricepe la treburi legate de cs 1.6 atunci arunc acum pc-ul pe geam. Myky , Myky , Myky.....................Tin cu toata lumea in pana mea! Dar nu mi se pare corect ca te iei doar de el cand e ceva si e cam la prima abatere..Pe restul unde i'ai lasat? Stiu bine ce zici stiu care e treaba cu steamul stiu, mi.a explicat indio, am inteles. Dar ISI ASUMA CE FACE SI IN CAZ DE CERERE RASPUNDE PT ASTA! Nu toti stiu toate chichitele la cs...Daca era sa se intample cum spui tu, sa fie playeri sa nu poata intra fin cauza ca se nimerea acelasi fake steam, pana acum aveam n cereri de unban, nu crezi? Ma deranjeaza diferentele...Credeam ca suntem corecti... Cand a venit vba de noi v.ati suparat...cand facem ceva...Cand e vba de altii...Nu mai e valabil...Vezi asta e treaba..In fine..Las.o balta..

MikaellaAndrA
Posts: 315
Joined: Thu Mar 10, 2016 2:14 pm

Re: Retragere OLd

Postby MikaellaAndrA » Tue Aug 01, 2017 11:02 pm

Ok, cum spui tu! Doar abtine.te de la comentarii aiurea despre persoana mea si jigniri. Eu n.am facut asta si nici nu.ti permit.Multumesc

User avatar
FEDAYN
Posts: 494
Joined: Fri Aug 12, 2016 5:53 am
Location: Bucuresti

Re: Retragere OLd

Postby FEDAYN » Wed Aug 02, 2017 10:36 am

Bun. Să vedem dacă am înţeles bine.
Old dă ban şi pe steamID. I s-a spus să nu o mai facă pentru că poate avea efecte nedorite şi asupra altor jucători. Mai mult, el este singurul admin care face treaba asta. Deci, toţi ceilalţi nu o facem, doar el.
Acum, logica mea spune altceva:
- şi Old are acces la pika. Odată dată pika, codatul e pa, trebuie să reinstaleze CS-ul. Care e fake, e crăcuit. Deci, după reinstall, CS-ul va genera un alt steamID. În concluzie, degeaba îi banezi steamID-ul, pt că i se va genera altul şi tot intră pe server.
- dacă un codat reintră pe server, cu atât mai bine, întotdeauna există un admin care îl va prinde. Şi o să-şi ia pika după pika dacă e bou şi insistă. Au şi adminii activitate, postează în banlist, merge treaba.
- pt ce să mai scriu încă o comandă - de ban fake steam ?! Pt ce să mai pierd vremea cu un steam fake, dacă oricum i se generează altul ?!

Am înţeles, Old a trecut peste noi toţi, a vrut să fie el mai catolic decât Papa, a vb în privat cu Dudu, lucru nu prea frumos. Am convingerea că va realiza singur că a făcut un lucru deranjant pentru noi, efectiv pentru un scop inutil. Dacă banarea fake steam-ului era utilă pentru server, am fi făcut-o toţi.
Cu siguranţă, Old va înţelege că este o acţiune absolut inutilă, o pierdere de vreme, şi îşi va retracta cererea de retragere.
Image


Return to “[CSDM] ABSENTE/RETRAGERI”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron