Retragere.

Moderators: MotAnuL, duduanl, LiCuRiCi*))

User avatar
LaDy
Posts: 86
Joined: Sat Sep 09, 2017 10:07 am
Location: Ungheni Moldova

Retragere.

Postby LaDy » Sat Sep 23, 2017 4:48 pm

[] NICK: Katy
[] ABSENTA-RETRAGERE: Retragere
[] PERIOADA:-
[] SERVER-FORUM: Ambele
[] MOTIV: Motane uitate la convorbirea mea cu john. Uite ceia ce a zis el ma face sa ma retrag. Nu sunt demna, nu merit.

User avatar
Alt + F4
Posts: 457
Joined: Sat Jun 11, 2016 8:43 pm
Location: Carpathian Garden, Land of Chaos

Re: Retragere.

Postby Alt + F4 » Sat Sep 23, 2017 5:45 pm

kati, tu esti level 1 la capitolul ,,discutii johnaresti"...cu totii am avut cel putin o discutie cu el - unii chiar mai multe. ideea e ca nu retragerea este varianta optima. chiar si acum cand nu mai e admin se pare ca insista cu prostiile. eu spre exemplu cand il vad ca incepe sa vorbeasca aiurea, il las sa latre singur - ca nu musca. dar curiozitatea mea e unde trebuie sa ajungem cu john? (si asta va intreb pe toti adminii, bineinteles cei care ii cunosc apucaturile). i s-a dat remove din staff, pe forum la fel...ce trebuie sa facem sa avem pace cu el, sa ii dam pika? nu sunt de acord cu retragerea ta! iar ca idee pentru ceilalti admini: in viitor cand mai aveti neplaceri cu cineva (fie ca e player sau admin) faceti un topic in care sa explicati asta, nu cerere de retragere. nu retragerea este solutia. eu, xtz, jeff, mano...cu totii am facut cerere de retragere din cauza lui john...acum ca john nu mai este, e armonie si toata echipa e unita. si mie mi-a dat impresia ca e mai unita ca niciodata. toti cei care s-au retras sunt in staff (mai putin jeff-care oricum nu mai are ce cauta in echipa la cate intrari si iesiri a avut). repet: nu retragerea este solutia!
Nu fura!!! Guvernul uraste competitia!

User avatar
Alt + F4
Posts: 457
Joined: Sat Jun 11, 2016 8:43 pm
Location: Carpathian Garden, Land of Chaos

Re: Retragere.

Postby Alt + F4 » Sat Sep 23, 2017 5:46 pm

nu stiu de ce am impresia, dar john duce tot mai tare cu dragnea...
Nu fura!!! Guvernul uraste competitia!

User avatar
Bear
Posts: 378
Joined: Fri Aug 05, 2016 11:33 am
Location: Bucuresti

Re: Retragere.

Postby Bear » Sat Sep 23, 2017 6:01 pm

Pustoaico, stii foarte bine ce am vorbit. Nu sunt de acord cu retragerea. Sunt multe alte solutii prin a inchide gura cuiva, ceea ce faci tu acum nu reprezinta una, ba mai mult le dai satisfactie ! Cum a spus si Adi, tu esti "level 1" la capitolul John. Nu asculta ce zice lumea, pentru ca zice multe si prost. Esti unul dintre adminii ce isi fac treaba, inca inveti, dar e ok, noi suntem mandrii de tine ! Cat despre "domnu" nu exista data in care sa intre pe servar si sa nu comenteze, eu il ignor si nu il mai bag in seama. Pentru ultima data iti spun Katy, NU RENUNTA PENTRU CA NU II MULTUMESTI PE ALTII !
Image

User avatar
MotAnuL
Site Admin
Posts: 1281
Joined: Mon Apr 18, 2016 6:38 pm
Location: Bucuresti

Re: Retragere.

Postby MotAnuL » Sat Sep 23, 2017 6:34 pm

:res:

Nu accept o astfel de retragere , nu trebuie sa fii lasa, nu este un motiv pt care trebuie sa renunti, tu ai "bagheta magica" in mana, o poti folosii", exista multe alte modalitati de a face fata unor astfel de "discutii", ori te retragi in momentul ala , ori aplici regulamentul daca este necesar.
Succes si te pupa Motanelul :*
Respecta-ma si vei fi respectat!
Image


Return to “[CSDM] ABSENTE/RETRAGERI”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest