Regulament Admini

Moderators: MotAnuL, duduanl, LiCuRiCi*))

User avatar
duduanl
Site Admin
Posts: 827
Joined: Wed Jan 20, 2016 11:27 pm
Contact:

Regulament Admini

Postby duduanl » Sat Nov 05, 2016 4:47 pm

1. Admin se da doar pe nick nu are rost sa cereti pe STEAM sau IP.
2. Adminul nu are voie sa joace cu alt nick pe server decat cu nick-ul de admin. (-1 Grad/Remove)
3. Adminul are obligatia sa detina demo pentru pedeapsa ce o executa pe player! (-1 Grad/Remove)
4. Adminul nu are voie sa foloseasca comanda pe alt admin. Nici in gluma, joaca! (-1 Grad)
5. Adminul trebuie sa se comporte atare rang-ul pe care o are. Ex: Rangurile sunt date pe merit. Un admin de rangul Maresal nu are voie sa certe cu admini de rang mai mare. Adminul cu rang mai mare are mai multa putere ca si cel cu rang mai mic(de aceea a primit rangul respectiv pe care o are).
6. Adminul are obligatia de a activa atat pe server cat si pe forum pentru anumite probleme sau lipsa activitatii voastre pe server si/sau forum sunteti rugati sa anuntati unul dintre cei din staff.
7. Adminul nu are voie sa injure un player/admin indiferent de gradul lui atat pe server cat si pe forum. (-1 Grad/Remove)
8. Daca un jucator solicita adminului sa se uite pe un posibil codat, acesta are obligatia de a se pune spectator si de a verifica jucatorul reclamat ! In caz contrar, adminul primeste bulina sau remove !
9. Admini au obligatia de a tine demo-ul timp de 2 saptamani de la banarea playerului. Daca playerul vine cu cerere de unban sau reclamatie asupra adminul, si a trecut 2 saptamani, adminul nu este obligat sa arate dovada banului. Iar playerul primeste unban daca nu se afla in lista de BanList.
10. Va rog ca inainte sa schimbati harta sa intrebati si playeri ce harta vor dupa care cu amx_votemapmenu sa adaugati si preferintele playerilor!
11. Folositi comanda /harti inainte sa schimbati harta pentru ca am adaugat pluginul care arata ultimele 5 harti jucat.
12.Adminul are la dispozitie 24 de ore sa prezinte dovada cand este reclamat pe forum. ( -1 Grad/Remove)
13. Adminul are obligatia sa ajute un alt admin daca nu face fata numarului de codati.(-1 Grad/Remove)
(temporar sau permanent)
14.Adminul are obligatia atunci cand vede un conflict sa incerce sa il atenueze
15.Folosirea comenzilor pe alt admin e strict interzisa iar reclamatiile fara dovada nu se vor lua in considerare adminul reclamat ca a folosit comenzi pe alt admin sau ca a facut abuz de admin se pedepseste cu -1 Grad sau Remove in functie de gravitatea faptei.
16. Daca un player va provoaca/injura sunteti rugati sa dai gag 3 minute, iar daca dupa cele 3minute de gag nu sa calmat ii mai dati odata 3 minute, daca nici dupa aceea nu sa calmat va rog sa il banati 120 minute.


Momentan aceste sunt regulile. Acesta se va modifica in functie de problemele ce apare la admini cu un Edit si Data cand a fost editata
Va rog sa nu o luati in nume de rau noi incercam sa creeam un staff unit si sa ne intelegem cei care cred ca nu se incadreaza in cele de mai sus si daca credeti ca nu va caracterizeaza un comportament educat si prietenos fata de colegi si playeri nu are rost sa va alaturati staff-ului inevitabil veti pleca.
Image

Return to “[Cs] Regulament server”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron