Reclamatie imgtastyyy

Moderators: MotAnuL, duduanl, LiCuRiCi*))

User avatar
Sicu.
Posts: 5
Joined: Mon Oct 03, 2016 5:09 pm

Reclamatie imgtastyyy

Postby Sicu. » Sun Nov 13, 2016 7:41 pm

Nick: Sicu-OldFraGShoW
Adminul reclamat: imgtastyyy
Data/Ora: ora: 21:30 data. 11.13.2016
Motivul Reclamatiei: Buna seara din nou ,deci ce pot sa zic si de data aceasta intru pe server din nou un scor frumusel facut pe niste playeri afk si asa credca pe subsemnatul de fata imgtastyyy s-a cam enervat ca l-am luat sau ceva genu' ca am vazut ca imediat s-a pus spec fix dupa ce l-am luat de vreo 3 ori la rand ,aaa.. pai na' ,vede 'colo scris cu mare [STEAM] dar totusi se decide sa se uite daca am ceva "necurat" ,credca era nervos ca la un moment dat s-a incurcat si a scris pe chat " u@ eu ii dau ban da-l dreq" sau ceva gen am stiut ca a fost vorba despre mine deci i-am raspuns cu da-mi. Si nu dupa mult timp vad ban pe motiv de wall cum puteti observa in printscreen-ul de ma jos. Deci as vrea ,chiar as vrea sa vad dovada ca am wall ,daca se poate daca s-a incurcat si el ca celalalt admin. nu-i problema voi decideti oricum nu el ,sa luati masuri in privinta lui. Multumesc din nou pentru atentie. Bafta multa in continuare cu comunitatea! :D
Dovezi : http://imgur.com/FLaTloC
Last edited by Sicu. on Sun Nov 13, 2016 7:45 pm, edited 1 time in total.

User avatar
imgtastyyy
Posts: 18
Joined: Wed Jul 06, 2016 7:10 pm

Re: Reclamatie imgtastyyy

Postby imgtastyyy » Sun Nov 13, 2016 7:43 pm


User avatar
MotAnuL
Site Admin
Posts: 1283
Joined: Mon Apr 18, 2016 6:38 pm
Location: Bucuresti

Re: Reclamatie imgtastyyy

Postby MotAnuL » Sun Nov 13, 2016 7:45 pm

Asteptam dovada adminului!!!! Sper sa nu fie iar o greseala ca este a doua oara imgtastyyy ..... Sper ca de data asta sa vii cu ceva totusi sa vedem si noi!!!

EDIT 1: Am sa verific acum demo-ul si revin cu o decizie.
EDIT 2: Asa cum am spus, dupa verificare am revenit sa dau verdictul final al acestui demo. Un demo foarte lung pt NIMIC, omul este cat se poate de curat (lacrima), joaca la sunet, joaca frumos, elegant deci rezultatul final este CURAT!!!

Drept urmare in urma reclamatiilor aduse de catre playeri asupra ta (2 greseli mari , pt experienta ta de 5 ani de adminat cu , care te lauzi), cer scaderea gradului pe care il ai cu -1, decizia finala ii apartine lui DUDU, Indio, Licu.

UNNBANED!!!

:acc: :tc:
Respecta-ma si vei fi respectat!
Image

User avatar
duduanl
Site Admin
Posts: 827
Joined: Wed Jan 20, 2016 11:27 pm
Contact:

Re: Reclamatie imgtastyyy

Postby duduanl » Sun Nov 13, 2016 8:37 pm

Nu are nici un fel de cod :) data viitoare daca nu esti sigur daca are sau nu cod te rog sa faci demo si sa postezi pe forum la adminsonly ca sa te intelegi cu colegii daca are sau nu cod :) Multumesc
Image


Return to “[Cs] Reclamatii Admini”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron